Publikavimo data: 2024-05-26
Naudinga silkė su daržovėmis
Tai nesudėtingas patiekalas, pagamintas iš tradicinės Europos virtuvės produktų, kurie yra prieinami ir pažįstami. Jis paruošiamas pakankamai greitai, jo nereikia užvirinti. Paruošimo būdas leidžia kuo geriau išsaugoti produktų privalumus ir skonį. Pagal pageidavimą galite pridėti mėgstamų prieskonių, taip pasiekdami norimą skonį ir aštrumą. Idealiai tinka sveikai ir sočiai vakarienei su šeima.
Žingsnis 1
Paruoštas bulves sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Jas pasūdykite ir papipirinkite, užpilkite saulėgrąžų aliejumi ir medumi. Uždenkite viršų folijos sluoksniu ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kol bulvės kepa, paruoškite įdarą.
Žingsnis 2
Silkę smulkiai supjaustykite ne didesniais nei centimetro dydžio kubeliais. Taip pat supjaustykite svogūną ir agurką. Sudėkite supjaustytus produktus į dubenį ir atsargiai sumaišykite. Įpilkite majonezo ir citrinos sulčių ir vėl išmaišykite. Atvėsinkite virtas bulves, perpjaukite išilgai į dvi dalis. Vidurinę dalį išimkite šaukšteliu. Užpilkite paruoštu silkės, svogūnų ir agurkų mišiniu. Įdaras turi uždengti bulves su kaupu.
Kategorijos