Publikavimo data: 2025-08-18
Naujametiniai imbieriniai sausainiai su šokoladu ir spanguolėmis
Neįprasti imbieriniai sausainiai su spanguolėmis, sultonėmis ir šokoladu tinka šventinei šventei kaip desertas. Norint tokius paruošti, nereikia būti kepimo ekspertu, vienas pagrindinių niuansų - lygi ir elastinga tešla, kurios nereikia ilgai minkyti. Ilgai kepti jos nebūtina, užtenka vos 20 minučių.
Žingsnis 1
Sviestą, kepimo miltelius, vanilę, imbierą ir kiaušinius plakite tol, kol ingredientai taps vientisa mase. Palaipsniui suberkite miltus, kepimo miltelius ir tarkuotą šokoladą ir gerai išmaišykite. Į mišinį suberkite sultenes. Dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Gautą masę sudėkite ant kepimo skardos ir išlyginkite. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų, 30 minučių. Tada supjaustykite kvadratėliais. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, užpilkite jį ant sausainių ir papuoškite juos spanguolėmis.
Kategorijos