Toks gražus ir skanus tortas bus puikus šventinio stalo desertas.
Žingsnis 1
Sausainių tešlą išplakite mikseriu: 3 kiaušiniai, 150 ml pieno, 1 puodelis cukraus, 0,5 arbatinio šaukštelio sodos, 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 60 ml augalinio aliejaus, 250 g miltų, 3 šaukštai kakavos. Baigiant plakti įpilkite100 ml verdančio vandens.
Žingsnis 2
Apskritą kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Į formą supilkite skystą sausainių tešlą.
Žingsnis 4
Biskvitą kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Žingsnis 5
Biskvitą supjaustykite į 3 lygias dalis.
Žingsnis 6
Kremui sumaišykite 100 ml grietinėlės, 50 g cukraus pudros ir 100 g varškės.
Žingsnis 7
Kepimo formą su nuimamu dugnu padėkite ant lėkštės, ant dugno sudėkite pirmąją biskvito dalį, ant viršaus užtepkite sluoksnį kremo ir braškių uogienės.
Žingsnis 8
Ant viršaus uždėkite antrąją sausainio dalį.
Žingsnis 9
Biskvitą aptepkite kremu.
Žingsnis 10
Uždenkite pyragą trečiąja biskvito dalimi.
Žingsnis 11
Ant viršaus uždėkite likusią grietinėlę.
Žingsnis 12
Pagaminkite torto aptepimo kremą: sumaišykite 100 ml grietinėlės, 100 g varškės, 200 g sviesto, 0,5 puodelio cukraus.
Žingsnis 13
Išimkite kepimo formą iš pyrago, aptepkite pyrago viršų ir šonus lipniu kremu.