Publikavimo data: 2025-08-20
Neįprasta kefyro želė
Želė visada yra neįprastas sprendimas, kai kyla klausimas "Ką patiekti desertui?". Tokio skanėsto paprastai niekas nesitiki, todėl jo atsiradimo efekto tiesiog neįmanoma apibūdinti žodžiais. Visi, žinoma, yra girdėję apie želė iš vaisių ir uogų, tačiau yra ir įdomesnių variantų. Puikus tokio originalaus patiekalo pavyzdys yra neįprasta kefyro želė, kuri savo skoniu pataiko tiksliai į širdį.
Žingsnis 1
Puode sumaišykite verdantį vandenį ir želatiną. Mišinį virkite ant silpnos ugnies ir nuolat maišydami kaitinkite, kol želatina ištirps.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Kruopščiai suplakite, kad cukrus visiškai įsimaišytų į kefyrą. Į kefyrą sudėkite šiek tiek atvėsusią želatiną, viską gerai išmaišykite ir gautą masę supilkite į grietinėlę. Palikite želė sustingti bent 5 valandoms.
Kategorijos