Publikavimo data: 2024-06-16
Neįprasta žuvis su apelsinais grietinėlėje
Dažnai namų patiekalų su žuvimi receptai nepasižymi ypatingu rafinuotumu, daugeliui pakanka paprastos keptos žuvies miltuose. Tačiau kai tokie patiekalai nusibosta ir širdžiai norisi kažko naujo, neįprasto, ypatingo, į pagalbą ateina originalūs autoriniai patiekalai, stebinantys neįprastais skonių deriniais, pavyzdžiui, neįprasta žuvis su apelsinais grietinėlėje.
Žingsnis 1
Išvalytą žuvį supjaustykite kepsniais ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių lengvai apskrus. Tada žuvį išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 2
Nulupkite apelsiną nuo žievelės, kauliukų ir folijos ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tuomet siųskite į švarią keptuvę troškinti, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į suminkštėjusį apelsiną sudėkite prieš tai apkeptus žuvies gabalėlius ir supilkite grietinėlę. Viską gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite prieskonių, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 10-15 minučių.
Kategorijos