Publikavimo data: 2024-06-09
Neįprastas ananasų pyragas
Pyragai yra viena iš žinomiausių kepinių rūšių pasaulyje, be to, jie yra labai universalūs, nes pyragų įdaras gali būti labai įvairus - nuo kario ar mėsos troškinio iki uogienės ar kondensuoto pieno. Neįprastas ananasų pyragas pirmiausia patrauklus dėl savo neįprastos išvaizdos, kurią vėliau papildo ne mažiau puikus skonis.
Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos, tada suberkite cukrų ir viską plakite, kol masė taps balta ir putota. Į kiaušinius supilkite ištirpintą sviestą ir ananasų sultis iš stiklainio. Tada apipilkite sodą actu ir įmaišykite į gautą mišinį.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus ir atsargiai, bet ne per ilgai maišykite, kad sausainiai būtų purūs. Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Žingsnis 3
Ant biskvito tešlos dėkite ananasų žiedus taip, kad neliktų didelių gabalėlių. Pyragą kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Kategorijos