Neįprastas skumbrės "silkės" receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Neįprastas skumbrės "silkės" receptas

Marinuota silkė yra vienas iš skandinaviškos virtuvės patiekalų, kuris ypač gerai prigijo NVS šalyse. Pas mus ji atkeliavo taip seniai, kad jos pagrindu atsirado daugybė patiekalų, jau tapusių šio žanro klasika, pavyzdžiui, silkė po kailiais. Patyrusios šeimininkės, išbandžiusios visas įmanomas šio produkto konfigūracijas, ėmė sugalvoti vis naujų receptų, kad visus nustebintų, todėl atsirado neįprastas "silkės" iš skumbrės receptas, galintis suklaidinti net profesionalų virėją.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Neįprastas skumbrės "silkės" receptas Žingsnis 1
Nedideliame puode užvirinkite vandenį. Suberkite cukrų, druską, pipirų žirnelius, lauro lapą, gvazdikėlius ir garstyčių miltelius, pavirkite kelias minutes, tada nukelkite nuo viryklės ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Neįprastas skumbrės "silkės" receptas Žingsnis 2
Išvalytą žuvį sudėkite į tinkamą gilų indą ir užpilkite sūrymu. Palikite taip bent 4 valandoms, kad žuvis tinkamai prisitrauktų druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos