Publikavimo data: 2024-06-16
Neįprastos krabų lazdelių salotos su jūros gėrybėmis
Nors krabų lazdelės nėra gaminamos iš tikrų krabų, tačiau dėl malonaus skonio ir universalumo jas mėgsta tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Krabų lazdeles galima lengvai derinti su beveik visais maisto produktais, pavyzdžiui, jūros gėrybėmis. Neįprastos krabų lazdelių salotos su jūros gėrybėmis yra puikus patiekalas, kuris savo pavyzdžiu parodo, kad galima ir reikia eksperimentuoti.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, sudėkite į gilų dubenį, užpilkite vandens, acto, cukraus ir druskos mišiniu. Palikite maždaug pusvalandžiui, kad svogūnai tinkamai pasimarinuotų.
Žingsnis 2
Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite plėvelę. Supjaustykite plonais pusžiedžiais. Krabų lazdeles supjaustykite dideliais kvadratėliais. Viską sudėkite į tinkamą salotinę. Į tą pačią vietą pasiųskite griežinėliais supjaustytą kiaušinio baltymą.
Žingsnis 3
Krevetes supjaustykite skiltelėmis, o raudonąją žuvį - ne per mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Viską vienodai sudėkite į salotinę. Į tą pačią vietą suberkite marinuotus svogūnus. Viską pagal skonį pagardinkite majonezu.
Kategorijos