Nekeptas anakardžių pyragas su vaisiais, medumi ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Nekeptas anakardžių pyragas su vaisiais, medumi ir riešutais

Anakardžių pyragas be kepimo su vaisiais, medumi ir riešutais yra švelnus, sveikas ir maistingas desertas. Jam paruošti nereikia daug laiko, todėl šį desertą galėsite pagaminti greitai. Taip pat galite pridėti kitų vaisių ar riešutų, papildydami patiekalą vitaminais. Šis desertas yra dietinis patiekalas, todėl jį galima valgyti laikantis dietos arba laikantis sveikos mitybos.
Gaminimo laikas
500 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Nekeptas anakardžių pyragas su vaisiais, medumi ir riešutais Žingsnis 1
Į trintuvą sudėkite nuluptus lazdyno riešutus, pistacijas, linų sėklas, moliūgų sėklas, cinamoną ir žiupsnelį druskos. Gerai sutrinkite blenderiu. Šaukštu sudėkite mišinį į formą, gerai prispauskite dugną ir išlyginkite.

Žingsnis 2

Nekeptas anakardžių pyragas su vaisiais, medumi ir riešutais Žingsnis 2
Antrajam sluoksniui į maišytuvo indą sudėkite anakardžius, smulkintus abrikosus, obuolius, chia sėklas, medų ir kokosų aliejų. Kruopščiai susmulkinkite blenderiu. Sudėkite į formą kaip antrąjį sluoksnį, gerai išlyginkite ir prispauskite prie pirmojo sluoksnio.

Žingsnis 3

Nekeptas anakardžių pyragas su vaisiais, medumi ir riešutais Žingsnis 3
Ant viršaus suberkite pistacijas ir chia sėklas. Uždenkite formą maistine plėvele ir įdėkite į šaldiklį 4 valandoms, kad sustingtų. Praėjus šiam laikui, išimkite formą iš šaldiklio ir 1 minutei panardinkite ją į šiltą vandenį, kad anakardžių pyragą būtų lengviau išimti. Nuimkite maistinę plėvelę ir supjaustykite gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos