Labai paprastas pyrago receptas, pasižymintis originaliu skoniu ir tekstūra.
Žingsnis 1
Sulaužykite sausainius kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį.
Žingsnis 2
Susmulkinkite sausainius į trupinius.
Žingsnis 3
Keptuvę, puodą ar gilų indą uždenkite maistine plėvele.
Žingsnis 4
Bananus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Supjaustykite kivius apskritimais.
Žingsnis 6
Ant pirmojo sluoksnio užbarstykite 1/4 visų sutrintų sausainių.
Žingsnis 7
Kiekvieną kivio apskritimą iš eilės aptepkite grietine ir dėkite ant sausainių grietine į apačią.
Žingsnis 8
Ant dugno dėkite kivių sluoksnį su grietine.
Žingsnis 9
Ant grietinės sluoksnio paskleiskite kivių sluoksnį.
Žingsnis 10
Ir supilkite kitą sluoksnį trupinių sausainių 7-10 mm storio.
Žingsnis 11
Kiekvieną banano griežinėlį aptepkite grietine ir dėkite ant sausainių sluoksnio grietine žemyn.
Žingsnis 12
Ant dugno padarykite storą bananų sluoksnį su grietine.
Žingsnis 13
Ant viršaus užtepkite grietinės sluoksnį.
Žingsnis 14
Kitas sluoksnis sausainių
Žingsnis 15
Ant sausainių dėkite dar vieną kivių sluoksnį.
Žingsnis 16
Ant grietinės viršaus užtepkite kivius.
Žingsnis 17
Ir užpilkite paskutinį sausainių sluoksnį.
Žingsnis 18
Uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 2-7 valandoms (geriausia - per naktį).
Žingsnis 19
Išimkite pyragą iš šaldytuvo ir apverskite jį ant lėkštės arba torto stovo.
Žingsnis 20
Nuimkime plėvelę.
Žingsnis 21
Sūdytus žemės riešutus sumalkite blenderiu.
Žingsnis 22
Pabarstykite pyragą smulkintais riešutais ir patiekite.