Publikavimo data: 2025-08-19
Nekeptas varškės desertas
Šventinį skanėstą galima greitai ir lengvai pagaminti iš varškės, uogų ir vaisių. Varškės desertas ruošiamas nekepant ir nesukelia nereikalingų rūpesčių. Pateiktame recepte naudojami bananai ir šaldytos braškės. Tačiau tai nėra privaloma. Galite vartoti bet kokius kitus vaisius. Kad varškės masė gautųsi orinė, švelni, naudokite tik pačius natūraliausius ir šviežiausius pieno produktus.
Žingsnis 1
Pagaminkite varškės putėsius. Varškę ir grietinę sudėkite į maišytuvą. Sviestą sutarkuokite stambia tarka. Suberkite cukraus pudrą. Sutrinkite iki vientisos purios masės. Supilkite riešutus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės desertą nekepdami. Į grietinėlę ar stiklinę įdėkite porciją putėsių, tada braškių griežinėlius. Tada vėl putėsius ir ant viršaus uždėkite bananų griežinėlių. Toliau dėliokite ingredientus sluoksniais, kol jie baigsis. Paskutinis sluoksnis turėtų būti varškės putėsiai.
Kategorijos