Publikavimo data: 2025-08-18
Nepaprasti keksiukai vafliniame puodelyje
Neeiliniai keksiukai vafliniuose puodeliuose - originalus ir labai skanus desertas. Vafliniai puodeliai, kuriuose kepama tešla, yra traškios tekstūros ir suteikia desertui nuostabią išvaizdą bei saldų cukraus skonį. Tešlos pagrindas - ryžių miltai, iš jų pagaminti kepiniai būna trapūs ir orūs. Puodelyje paslėptos ir į tešlą įpakuotos avietės suteikia desertui ypatingą pikantišką saldžiarūgštį poskonį.
Žingsnis 1
Pasiruoškite gilų dubenį, kuriame bus patogu maišyti ingredientus. Į gilų dubenį supilkite cukrų ir kepimo miltelius, sudėkite sviestą, gerai išmaišykite. Į dubenį įmuškite du kiaušinius ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Į indą suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Į puodelį įdėkite vaflinį puodelį. Pripildykite puodelį iki pusės tešla, ant viršaus uždėkite kelias avietes ir įpilkite dar šiek tiek tešlos. Keksiukus kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Kategorijos