Publikavimo data: 2024-04-28
Niujorko pica.
Niujorko pica - tai pica, kuriai būdingi dideli gabalai su plona ir minkšta pluta, traškia kraštuose, kuriuos reikia perlenkti pusiau, kad būtų galima valgyti. Ši pica atsirado Niujorke XX a. paskutinio dešimtmečio pradžioje. Pagal mūsų receptą paruoškite amerikietiško stiliaus picą su pomidorų padažu ir mocarela.
Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį su cukrumi, šaukštu aliejaus ir mielėmis. Suberkite miltus ir išminkykite elastingą tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30-60 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus ir tarkuotus pomidorus, pagardinkite raudonėliais, druska ir pipirais. Įmaišykite parmezaną ir patroškinkite, kol gerai susimaišys.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite plonu 40-45 cm skersmens sluoksniu. Padėkite pagrindą ant kepimo skardos ir papuoškite kraštus. Apšlakstykite padažu ir užtepkite mocarelos. Kepkite iki maksimalios temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Kategorijos