Niujorko pica. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Niujorko pica.

Niujorko pica - tai pica, kuriai būdingi dideli gabalai su plona ir minkšta pluta, traškia kraštuose, kuriuos reikia perlenkti pusiau, kad būtų galima valgyti. Ši pica atsirado Niujorke XX a. paskutinio dešimtmečio pradžioje. Pagal mūsų receptą paruoškite amerikietiško stiliaus picą su pomidorų padažu ir mocarela.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Sumaišykite vandenį su cukrumi, šaukštu aliejaus ir mielėmis. Suberkite miltus ir išminkykite elastingą tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30-60 minučių.

Žingsnis 2

Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus ir tarkuotus pomidorus, pagardinkite raudonėliais, druska ir pipirais. Įmaišykite parmezaną ir patroškinkite, kol gerai susimaišys.

Žingsnis 3

Tešlą iškočiokite plonu 40-45 cm skersmens sluoksniu. Padėkite pagrindą ant kepimo skardos ir papuoškite kraštus. Apšlakstykite padažu ir užtepkite mocarelos. Kepkite iki maksimalios temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos