Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą.

Tai pats skaniausias sūrio pyragas, kokį esu ragavusi. Šiuo receptu su manimi pasidalijo draugė konditerė.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
340 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. Žingsnis 1
Susmulkinkite sausainius blenderiu. Sviestą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje per 35-40 sekundžių. Galima pakaitinti vandens vonelėje.

Žingsnis 2

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. Žingsnis 2
Sumaišykite džiūvėsėlių trupinius ir ištirpintą sviestą. Gausite "šlapius" trupinius, kuriuos reikia dėti į formą, prieš tai išklotą popieriumi. Jei norite, kad sūrio pyrago kraštai būtų lygūs ir gražūs, popieriumi išklokite tik formos dugną, o šonus patepkite sviestu. Daugelyje receptų esu sutikęs, kad trupinius reikėtų sutankinti stiklinės dugnu. Man patogiau tai daryti silikonine mentele, nes viskas prilimpa prie stiklinės. Dėkite formą į įkaitintą orkaitę 10 minučių.

Žingsnis 3

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. Žingsnis 3
Nuplaukite citriną. Sutarkuokite visos citrinos žievelę (iki baltos spalvos). Išspauskite citrinos sultis į puodelį.

Žingsnis 4

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. Žingsnis 4
Dideliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, cukrų ir citrinos sultis. Įmaišykite kiaušinius, grietinėlę ir citrinos žievelę. Švelniai išmaišykite mentele arba mikseriu nedideliu greičiu. Torto viršus paruoštas.

Žingsnis 5

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. Žingsnis 5
Išimkite formą su parudavusiu sūrio pyrago pagrindu ir leiskite atvėsti. Įjunkite 160 °C temperatūros orkaitę konvekciniu režimu.

Žingsnis 6

Niujorko sūrio pyragas pagal draugo konditerio receptą. Žingsnis 6
Supilkite įdarą į formą. Kepkite 45-50 minučių. Palikite sūrio pyragą 2 valandas atvėsti uždarytoje ir išjungtoje orkaitėje. Per tą laiką jis sustings. Tada išimkite sūrio pyragą ir 15-20 minučių palikite jį atvėsti kambario temperatūroje. Atlaisvinkite formą, galite apipjaustyti popieriaus kraštus. Įdėkite jį į šaldytuvą 6-8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, braškių sezonas, pyragai, varškės patiekalai, sūrio pyragas, receptų knyga, varškės pyragas su varške, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos