Publikavimo data: 2025-08-19
Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai
Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai gali būti ir kasdienės mitybos dalis, ir graži šventinio stalo puošmena. Lašiša yra žuvis, vertinama dėl didelio lengvai virškinamų baltymų ir Omega-3 kiekio. Šis patiekalas greitai numalšina alkį. Reguliarus šios žuvies vartojimas padeda išsaugoti grožį ir jaunystę.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Paimkite nedidelį indą ir sudėkite į jį sūrį, garstyčias, citrinos žievelę ir krapus. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti suktinukus. Darbo paviršių uždenkite maistine plėvele ir išdėliokite žuvies griežinėlius. Ant jų užtepkite įdaro ir susukite žuvį į ritinėlius. Suvyniokite juos į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą bent 60 minučių.
Kategorijos