Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai

Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai gali būti ir kasdienės mitybos dalis, ir graži šventinio stalo puošmena. Lašiša yra žuvis, vertinama dėl didelio lengvai virškinamų baltymų ir Omega-3 kiekio. Šis patiekalas greitai numalšina alkį. Reguliarus šios žuvies vartojimas padeda išsaugoti grožį ir jaunystę.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Paimkite nedidelį indą ir sudėkite į jį sūrį, garstyčias, citrinos žievelę ir krapus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Norvegiško stiliaus raudonos žuvies suktinukai Žingsnis 2
Baigkite ruošti suktinukus. Darbo paviršių uždenkite maistine plėvele ir išdėliokite žuvies griežinėlius. Ant jų užtepkite įdaro ir susukite žuvį į ritinėlius. Suvyniokite juos į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą bent 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos