Publikavimo data: 2024-05-25
Obuolių bandelės
Jei įsivaizduojate tobulą rytą, tai kava arba arbata su bandelėmis. Išpuoselėti ir kvepiantys bageliai jus pažadins ir suteiks skanius pusryčius. Yra daugybė šio kepinio rūšių, ir visos jos savaip puikios. Bageliams gaminti naudojama mielinė, smėlinė ir sluoksniuota tešla. O kalbant apie įdarą - čia galite nevaržomai šėlti. Jų yra labai daug.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200°. Pabarstykite stalą miltais ir išvyniokite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite ją į 4 vienodus stačiakampius. Kiekvieną stačiakampį iškočiokite ir supjaustykite į 8 trikampius. Ant kiekvieno trikampio plačiosios pusės uždėkite po obuolio griežinėlį. Iš tešlos iškočiokite bandeles. Tą patį padarykite su likusia tešla ir obuolių skiltelėmis.
Žingsnis 2
Kiaušinio trynį sumaišykite su puse arbatinio šaukštelio vandens ir aptepkite bandeles. Kepkite bagelius 20-25 minutes.
Kategorijos