Obuolių bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Obuolių bandelės

Jei įsivaizduojate tobulą rytą, tai kava arba arbata su bandelėmis. Išpuoselėti ir kvepiantys bageliai jus pažadins ir suteiks skanius pusryčius. Yra daugybė šio kepinio rūšių, ir visos jos savaip puikios. Bageliams gaminti naudojama mielinė, smėlinė ir sluoksniuota tešla. O kalbant apie įdarą - čia galite nevaržomai šėlti. Jų yra labai daug.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių bandelės Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 200°. Pabarstykite stalą miltais ir išvyniokite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite ją į 4 vienodus stačiakampius. Kiekvieną stačiakampį iškočiokite ir supjaustykite į 8 trikampius. Ant kiekvieno trikampio plačiosios pusės uždėkite po obuolio griežinėlį. Iš tešlos iškočiokite bandeles. Tą patį padarykite su likusia tešla ir obuolių skiltelėmis.

Žingsnis 2

Obuolių bandelės Žingsnis 2
Kiaušinio trynį sumaišykite su puse arbatinio šaukštelio vandens ir aptepkite bandeles. Kepkite bagelius 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos