Publikavimo data: 2024-06-23
Obuolių fondiu
Fondiu - tai ne tik patiekalas, bet ir įdomi paslaptis - tiek valgant, tiek gaminant. Gamindami fondiu žmonės praleidžia draugiškus ir šeimos susibūrimus. O fondiu ruošimo variantų yra daugybė. Fondiu ruošiamas kaip saldus patiekalas: su šokoladu, karamele, kondensuotu pienu ir kaip sūrus užkandis su sūrio padažu. Štai saldus ir sūrus variantas su obuoliais.
Žingsnis 1
Supilkite vyną į puodą ir užvirinkite, kad išgaruotų alkoholis. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į vyną įmaišykite smulkintą sūrį, tada sudėkite smulkintą česnaką ir pipirus. Nuolat maišydami virkite 20 minučių, kol sūris taps visiškai skystas.
Žingsnis 3
Supjaustykite obuolius dideliais kubeliais arba griežinėliais ir suverkite ant iešmelių.
Kategorijos