Obuolių fondiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Obuolių fondiu

Fondiu - tai ne tik patiekalas, bet ir įdomi paslaptis - tiek valgant, tiek gaminant. Gamindami fondiu žmonės praleidžia draugiškus ir šeimos susibūrimus. O fondiu ruošimo variantų yra daugybė. Fondiu ruošiamas kaip saldus patiekalas: su šokoladu, karamele, kondensuotu pienu ir kaip sūrus užkandis su sūrio padažu. Štai saldus ir sūrus variantas su obuoliais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių fondiu Žingsnis 1
Supilkite vyną į puodą ir užvirinkite, kad išgaruotų alkoholis. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Obuolių fondiu Žingsnis 2
Į vyną įmaišykite smulkintą sūrį, tada sudėkite smulkintą česnaką ir pipirus. Nuolat maišydami virkite 20 minučių, kol sūris taps visiškai skystas.

Žingsnis 3

Obuolių fondiu Žingsnis 3
Supjaustykite obuolius dideliais kubeliais arba griežinėliais ir suverkite ant iešmelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos