Publikavimo data: 2024-06-08
Obuolių ir bananų štrudelis
Labai skanus štrudelis arbatai arba užkandžiui. Vidutiniškai saldus, su obuolių rūgštele ir bananų poskoniu. Greitai ir lengvai paruošiamas. Obuolius rinkitės pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Atšildykite tešlą, iškočiokite ją kočėlu visomis kryptimis ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Žingsnis 2
Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų obuolių, bananų, pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Susukite į ritinį ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 3
Aptepkite štrudelį kiaušinio puse ir vandeniu.
Žingsnis 4
Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir kepkite iki 220 ˚C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 5
Pabarstykite štrudelį cukraus pudra.
Kategorijos