Obuolių keksas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Obuolių keksas

Skanus, nebrangus ir greitas arbatos kepimas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių keksas Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi.

Žingsnis 2

Obuolių keksas Žingsnis 2
Įpilkite minkštą margariną.

Žingsnis 3

Obuolių keksas Žingsnis 3
Supilkite persijotus miltus, vanilę, kepimo miltelius ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Obuolių keksas Žingsnis 4
Supilkite pieną ir maišykite, kol masė taps vientisa.

Žingsnis 5

Obuolių keksas Žingsnis 5
Sudėkite nuluptus ir griežinėliais supjaustytus obuolius be šerdžių. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Obuolių keksas Žingsnis 6
Supilkite tešlą į formą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos