Publikavimo data: 2024-09-14
Obuolių pyragas su fillo tešla Letuchevskie stiliumi
Visiškai netikėtas atradimas iš kategorijos "Pagaminau tave iš pagrindų ir tu esi skaniausias dalykas, kokį tik esu ragavęs!". Teko pritaikyti manų kruopas, varškės obuolius ir migdolų miltus - tiesą sakant, eksperimentavau. Galiausiai gavau patį skaniausią kada nors gamintą obuolių pyragą, ir net nesigėdiju to pripažinti.
Žingsnis 1
Atskirai sumaišykite visus sausus ingredientus: migdolų miltus, manų kruopas, cukrų, druską ir prieskonius.
Žingsnis 2
Nulupkite obuolius nuo odelės ir šerdies, padalykite į keturias dalis ir supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 3
Ištepkite formą kokosų aliejumi arba išklokite ją kepimo popieriumi (man labiau patinka pirmasis variantas). Uždėkite pirmąjį sluoksnį fillo tešlos, patepkite jį aliejumi, užberkite tolygų sluoksnį mūsų pabarstukų ir ant viršaus uždėkite kitą fillo sluoksnį - pakartokite tris kartus - tai bus mūsų pyrago pluta, kad jis nesubyrėtų.
Žingsnis 4
Tada ant pabarstukų dėkite ketvirtąjį tešlos sluoksnį, patepkite jį sviestu ir ant viršaus lygiu sluoksniu sudėkite obuolius. Apibarstykite obuolius mūsų sausa tešla ir vėl aptepkite sviestu - patogumo dėlei naudojau kepimo šepetėlį ir juo tolygiai aptepiau obuolius sviestu.
Žingsnis 5
Dėkite kitą sluoksnį įdaro, uždenkite jį tešla, sudėkite obuolius ir ant viršaus pabarstykite pabarstukais, bet ne tankiu sluoksniu, o tarsi pudra. Ir viskas, neuždenkite viršaus tešla!
Žingsnis 6
Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 35 minutes, tada dar apie 7-10 minučių padidinkite kaitrą iki 200-210 laipsnių, kad pyragas paruduotų.
Kategorijos