Publikavimo data: 2024-06-22
Obuolių pyragas su ryžių miltais
Pyragas gaunasi labai orus ir minkštas. Jį lengva ir greita paruošti.
Žingsnis 1
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite mažais kubeliais ir troškinkite keptuvėje su sviestu ir trupučiu vandens, kol suminkštės. Jei reikia, įberkite saldiklio. Jei reikia, galima įdėti cinamono arba muskato riešuto.
Žingsnis 2
Atskirkite baltymus nuo trynių. Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir plakite iki standumo. Į trynius suberkite saldiklį ir plakite iki standumo. Į trynius supilkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Tada į mišinį atsargiai įmaišykite baltymus.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir 10 minučių pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Kai pyragas bus paruoštas, perpjaukite jį išilgai ir patepkite troškintų obuolių įdaru.
Kategorijos