Obuolių pyragas su ryžių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Obuolių pyragas su ryžių miltais

Pyragas gaunasi labai orus ir minkštas. Jį lengva ir greita paruošti.
Gaminimo laikas
29 min.
Laikas virtuvėje
16 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių pyragas su ryžių miltais Žingsnis 1
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite mažais kubeliais ir troškinkite keptuvėje su sviestu ir trupučiu vandens, kol suminkštės. Jei reikia, įberkite saldiklio. Jei reikia, galima įdėti cinamono arba muskato riešuto.

Žingsnis 2

Obuolių pyragas su ryžių miltais Žingsnis 2
Atskirkite baltymus nuo trynių. Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir plakite iki standumo. Į trynius suberkite saldiklį ir plakite iki standumo. Į trynius supilkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Tada į mišinį atsargiai įmaišykite baltymus.

Žingsnis 3

Obuolių pyragas su ryžių miltais Žingsnis 3
Supilkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir 10 minučių pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 4

Obuolių pyragas su ryžių miltais Žingsnis 4
Kai pyragas bus paruoštas, perpjaukite jį išilgai ir patepkite troškintų obuolių įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos