Obuolių ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Obuolių ritinys

Kai svečiai pasibeldžia į slenkstį ir nėra ką valgyti, galite pagaminti suktinuką su obuoliais. Tešlos nebūtina atskirai kepti orkaitėje, o paskui ją pripildyti įdaro. Viskas paruošiama vienu metu. Receptą sudaro paprasti produktai, kurių yra kiekvienuose namuose. Suktinukas gaunasi minkštas, švelnus ir orus.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių ritinys Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Tarkuotus obuolius sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.

Žingsnis 2

Obuolių ritinys Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Išsijokite miltus. Kiaušinius ir cukrų plakite mikseriu 10 minučių. Palaipsniui suberkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Kruopščiai išmaišykite. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.

Žingsnis 3

Obuolių ritinys Žingsnis 3
Iškepkite vyniotinį. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Tolygiai paskirstykite ant jo įdarą. Ant viršaus uždėkite tešlą ir švelniai išlyginkite. Kepkite iki 180 ˚C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Neperdžiovinkite. Iškepusią tešlą atsargiai padėkite ant rankšluosčio su įdaru ant viršaus ir dar karštą suvyniokite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos