Obuolių sluoksniuotos tešlos vokeliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Obuolių sluoksniuotos tešlos vokeliai

Iš sluoksniuotos tešlos pagamintus obuolių vokelius per didžiąją pertrauką su malonumu valgys kiekvienas moksleivis. Kad būtų patogiau ir greičiau, geriau imti paruoštą sluoksniuotą tešlą. Jei neturite šviežių vaisių, juos galite pakeisti konditerijos gaminiais, o kad kepant įdaras neišbėgtų, obuolių skilteles galite lengvai apvolioti krakmole.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių sluoksniuotos tešlos vokeliai Žingsnis 1
Pagaminkite obuolių vokus. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite tvarkingais kvadratėliais. Kiekvieno kvadrato viduryje į krakmolą įmerkite obuolių skilteles. Pabarstykite cinamonu ir cukraus pudra. Suimkite galus ir suspauskite.

Žingsnis 2

Obuolių sluoksniuotos tešlos vokeliai Žingsnis 2
Iškepkite vokus. Sudėkite vokus ant kepimo skardos, palikdami tarp jų nedidelį tarpą. Dėkite juos į orkaitę 20-25 minutėms. Tada karštus kepinius apibarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos