Publikavimo data: 2024-05-25
Obuolių sluoksniuotos tešlos vokeliai
Iš sluoksniuotos tešlos pagamintus obuolių vokelius per didžiąją pertrauką su malonumu valgys kiekvienas moksleivis. Kad būtų patogiau ir greičiau, geriau imti paruoštą sluoksniuotą tešlą. Jei neturite šviežių vaisių, juos galite pakeisti konditerijos gaminiais, o kad kepant įdaras neišbėgtų, obuolių skilteles galite lengvai apvolioti krakmole.
Žingsnis 1
Pagaminkite obuolių vokus. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite tvarkingais kvadratėliais. Kiekvieno kvadrato viduryje į krakmolą įmerkite obuolių skilteles. Pabarstykite cinamonu ir cukraus pudra. Suimkite galus ir suspauskite.
Žingsnis 2
Iškepkite vokus. Sudėkite vokus ant kepimo skardos, palikdami tarp jų nedidelį tarpą. Dėkite juos į orkaitę 20-25 minutėms. Tada karštus kepinius apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos