Obuolių štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Obuolių štrudelis

Labai paprastas obuolių pyrago receptas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių štrudelis Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Obuolių štrudelis Žingsnis 2
Sumaišykite obuolius su cinamonu, miltais, cukrumi (3 šaukštai). Išmaišykite.

Žingsnis 3

Obuolių štrudelis Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite smulkintus graikinius riešutus, džiūvėsėlius ir cukrų (2 valgomuosius šaukštus).

Žingsnis 4

Obuolių štrudelis Žingsnis 4
Iškočiokite sluoksniuotos tešlos lakštą (pakuotėje yra 2 lakštai).

Žingsnis 5

Obuolių štrudelis Žingsnis 5
Apibarstykite graikinių riešutų mišiniu (atkreipkite dėmesį, kad dalį mišinio turėtumėte palikti vyniotiniui papuošti).

Žingsnis 6

Obuolių štrudelis Žingsnis 6
Išdėliokite obuolius.

Žingsnis 7

Obuolių štrudelis Žingsnis 7
Suvyniokite vyniotinį, užspauskite kraštus.

Žingsnis 8

Obuolių štrudelis Žingsnis 8
Užlenkite kraštus po ritiniu.

Žingsnis 9

Obuolių štrudelis Žingsnis 9
Padėkite ritinėlius ant popieriaus, peiliu padarykite išilgines įpjovas.

Žingsnis 10

Obuolių štrudelis Žingsnis 10
Aptepkite kiaušiniu, apibarstykite likusiu riešutų mišiniu ir pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos