Obuolių štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Obuolių štrudelis

Mano šeima mėgsta kepti, o aš mėgstu kepti. Šį kartą mano pasirinkimas krito ant šio patiekalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių štrudelis Žingsnis 1
Nulupkite obuolius ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Obuolių štrudelis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir svieste apkepkite obuolius.

Žingsnis 3

Obuolių štrudelis Žingsnis 3
Nuplaukite sultenes ir sudėkite į obuolius.

Žingsnis 4

Obuolių štrudelis Žingsnis 4
Išmaišykite, suberkite cukrų ir toliau virkite.

Žingsnis 5

Obuolių štrudelis Žingsnis 5
Į obuolius suberkite cinamoną ir vanilę ir toliau troškinkite. Nepamirškite pamaišyti.

Žingsnis 6

Obuolių štrudelis Žingsnis 6
Prieš tai atšildę tešlos lakštus, juos iškočiokite. Į vidurį lakšto dėkite įdarą.

Žingsnis 7

Obuolių štrudelis Žingsnis 7
Suvyniokite lakštą taip, kad įdaras būtų viduje. Taip padarykite su visais tešlos lakštais.

Žingsnis 8

Obuolių štrudelis Žingsnis 8
Dėkite suktinukus į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.

Žingsnis 9

Obuolių štrudelis Žingsnis 9
Kepkite, kol iškeps ir paruduos. Viršų aptepkite sviestu ir apibarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos