Obuolių traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Obuolių traškučiai

Traškučiai - tai ploni daržovių ar vaisių griežinėliai, iškepti arba apkepti aliejuje. Obuolių traškučiai yra sveikas visų mėgstamo užkandžio analogas, kurį lengva pasigaminti namuose. Obuolių traškučiai kepami orkaitėje nenaudojant aliejaus. Priklausomai nuo vaisių veislės, traškučiai būna saldesni arba rūgštesni. Jei obuolius kepsite su cinamonu, patiekalas bus įdomesnis ir pikantiškesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite traškučius. Supjaustykite obuolius plonais žiedais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jo obuolius. Kepkite po 10-15 minučių iš abiejų pusių. Sudėkite traškučius į gilų dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos