Obuolių traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Obuolių traškučiai

Traškučiai - tai ploni daržovių ar vaisių griežinėliai, iškepti arba apkepti aliejuje. Obuolių traškučiai yra sveikas visų mėgstamo užkandžio analogas, kurį lengva pasigaminti namuose. Obuolių traškučiai kepami orkaitėje nenaudojant aliejaus. Priklausomai nuo vaisių veislės, traškučiai būna saldesni arba rūgštesni. Jei obuolius kepsite su cinamonu, patiekalas bus įdomesnis ir pikantiškesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite traškučius. Supjaustykite obuolius plonais žiedais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jo obuolius. Kepkite po 10-15 minučių iš abiejų pusių. Sudėkite traškučius į gilų dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos