Publikavimo data: 2024-04-08
Obuolių troškinys
Obuolių troškinys - greitas ir skanus sotūs pusryčiai ar desertas. Jis ruošiamas be varškės, rišamieji ingredientai yra kiaušiniai ir miltai. Geriau rinktis rūgščius obuolius, kad deserto skonis būtų ryškesnis. Obuolių apkepas kepamas orkaitėje, kol tampa traškus ir apetitiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite troškinio pagrindą.Puode arba gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą (šiek tiek palikite formai ištepti), sudėkite obuolius ir 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Toliau sudėkite likusius ingredientus ir baigkite gaminti troškinį. Atskirame dubenyje sumaišykite persijotus miltus, kiaušinius, druską ir cukraus pudrą. Viską gerai išplakite, palaipsniui supilkite pieną. Sudėkite mišinį su obuoliais, išmaišykite ir sudėkite į formą, išteptą likusiu sviestu. Kepkite orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos