Obuolių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Obuolių troškinys

Obuolių troškinys - greitas ir skanus sotūs pusryčiai ar desertas. Jis ruošiamas be varškės, rišamieji ingredientai yra kiaušiniai ir miltai. Geriau rinktis rūgščius obuolius, kad deserto skonis būtų ryškesnis. Obuolių apkepas kepamas orkaitėje, kol tampa traškus ir apetitiškas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių troškinys Žingsnis 1
Paruoškite troškinio pagrindą.Puode arba gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą (šiek tiek palikite formai ištepti), sudėkite obuolius ir 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Obuolių troškinys Žingsnis 2
Toliau sudėkite likusius ingredientus ir baigkite gaminti troškinį. Atskirame dubenyje sumaišykite persijotus miltus, kiaušinius, druską ir cukraus pudrą. Viską gerai išplakite, palaipsniui supilkite pieną. Sudėkite mišinį su obuoliais, išmaišykite ir sudėkite į formą, išteptą likusiu sviestu. Kepkite orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos