Obuolių trupinių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Obuolių trupinių pyragas

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 1
Nuluptą obuolį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 2
Ant stambios tarkos sutarkuokite gabalėlį sviesto.

Žingsnis 3

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, manų kruopas ir cukrų. Ingredientai sumaišomi santykiu 1:1:1:1:1.

Žingsnis 4

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 4
Paimkite kepimo indą. Dugną ir kraštus ištepkite sviestu. Į formą sukrėskite šiek tiek sauso tešlos mišinio. Tada sudėkite tarkuotus obuolius ir apibarstykite juos cukrumi. Ant viršaus užberkite tarkuoto sviesto.

Žingsnis 5

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 5
Pyragą iš miltų, cukraus ir manų kruopų mišinio iškepkite antrąja sausos tešlos dalimi.

Žingsnis 6

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 6
Kepkite obuolių pyragą 50-60 minučių 180 C temperatūros orkaitėje. Kai pyragas bus paruoštas, atidarykite orkaitę ir leiskite jam atvėsti. Po 10-15 minučių pyragą išimkite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
suktinukai, kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, obuolių sezonas, receptų knyga, kepimas su obuoliais, suktinukai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, kepimas su vaisiais

Kategorijos