Publikavimo data: 2024-05-15
Obuolių trupinių pyragas
Žingsnis 1
Nuluptą obuolį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Ant stambios tarkos sutarkuokite gabalėlį sviesto.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, manų kruopas ir cukrų. Ingredientai sumaišomi santykiu 1:1:1:1:1.
Žingsnis 4
Paimkite kepimo indą. Dugną ir kraštus ištepkite sviestu. Į formą sukrėskite šiek tiek sauso tešlos mišinio. Tada sudėkite tarkuotus obuolius ir apibarstykite juos cukrumi. Ant viršaus užberkite tarkuoto sviesto.
Žingsnis 5
Pyragą iš miltų, cukraus ir manų kruopų mišinio iškepkite antrąja sausos tešlos dalimi.
Žingsnis 6
Kepkite obuolių pyragą 50-60 minučių 180 C temperatūros orkaitėje. Kai pyragas bus paruoštas, atidarykite orkaitę ir leiskite jam atvėsti. Po 10-15 minučių pyragą išimkite!
Kategorijos