Obuolių trupinių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Obuolių trupinių pyragas

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 1
Nuluptą obuolį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 2
Ant stambios tarkos sutarkuokite gabalėlį sviesto.

Žingsnis 3

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, manų kruopas ir cukrų. Ingredientai sumaišomi santykiu 1:1:1:1:1.

Žingsnis 4

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 4
Paimkite kepimo indą. Dugną ir kraštus ištepkite sviestu. Į formą sukrėskite šiek tiek sauso tešlos mišinio. Tada sudėkite tarkuotus obuolius ir apibarstykite juos cukrumi. Ant viršaus užberkite tarkuoto sviesto.

Žingsnis 5

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 5
Pyragą iš miltų, cukraus ir manų kruopų mišinio iškepkite antrąja sausos tešlos dalimi.

Žingsnis 6

Obuolių trupinių pyragas Žingsnis 6
Kepkite obuolių pyragą 50-60 minučių 180 C temperatūros orkaitėje. Kai pyragas bus paruoštas, atidarykite orkaitę ir leiskite jam atvėsti. Po 10-15 minučių pyragą išimkite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos