Publikavimo data: 2024-04-08
Obuolių vafliai
Obuolių vafliams geriau rinktis saldžius vaisius, tada patiekalas bus labai skanus. Pirkdami miltus, būkite pasirengę, kad jų reikės šiek tiek daugiau arba mažiau, nei nurodyta recepte. Viskas priklauso nuo to, kokios konsistencijos tešlą reikia gauti. Reikia ruošti vidutinio tirštumo variantą - ne labai skystą, bet ir ne labai tirštą, tada vafliai su obuoliais bus purūs ir minkšti.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Obuolį sutarkuokite smulkia tarka. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų, gerai išplakite. Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą, dar kartą išmaišykite, tada suberkite persijotus miltus, vaniliną ir raugą. Supilkite druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite tarkuotą obuolį ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę ir nepamirškite patepti keptuvės augaliniu aliejumi. Šaukštu iškočiokite tešlą. Vienam vafliui reikės 1-2 šaukštų. Vienai partijai iškepti vidutiniškai reikia 3 minučių. Tačiau pasirūpinkite, kad jie nesudegtų.
Kategorijos