Publikavimo data: 2024-06-23
Olandiški sūrio skrebučiai
Garsiausios olandiško sūrio rūšys yra maasdam, edamame ir gouda. Idealus olandiško sūrio skrebučių paruošimo būdas - kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje. Šios rūšys gerai išsilydo, tampa glotnios ir sviestinės. Sūrių brandinimo procesas yra ilgas ir reikalaujantis daug darbo. Kokybiškas 45-50 % riebumo produktas yra šviesiai geltonos spalvos ir elastingos tekstūros. Receptui naudojamame "Gouda" sūryje yra B grupės vitaminų, mineralinių medžiagų ir greitai virškinamų baltymų.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną kepti. Dvi duonos riekes aptepkite plonu pomidorų pastos sluoksniu. Ant viršaus užbarstykite vieną gabalėlį tarkuoto sūrio. Sūrio sluoksnį uždenkite dešros griežinėliais ir apibarstykite likusiu sūriu. Likusias dvi duonos riekes patepkite pomidorų pasta ir prispauskite prie įdarytos duonos.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius kepti. Dubenyje įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. Skrebučius iš abiejų pusių maždaug 10 sekundžių panardinkite į kiaušinį. Duona turi būti gerai įmirkyta ir suminkštėjusi.
Žingsnis 3
Apkepkite skrebučius. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Ant įkaitusio aliejaus dėkite skrebučius ir kepkite juos iš abiejų pusių apie 2-3 minutes.
Kategorijos