Publikavimo data: 2024-01-05
Omletas su žuvies kukuliais receptas
Ieškote naujų idėjų gardiems ir sveikiems pusryčiams? Patekote į tinkamą vietą. Šiandien papasakosime, kaip pasigaminti nuostabų omletą su žuvies kukuliais. Pusryčiai yra svarbiausias valgis. Svarbiausia, kad jie būtų sotūs ir subalansuoti. Pateiktas receptas atitinka visus šiuos reikalavimus.
Žingsnis 1
Jei reikia, pašalinkite iš lašišų filė kaulus ir žvynus. Paruoškite recepte nurodytus ingredientus. Pasverkite reikiamą duonos kiekį.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite baltos duonos trupinius ir supilkite pusę pieno.
Žingsnis 3
Kol duona mirksta, supjaustykite žuvies filė ir svogūnus kubeliais. Viską sudėkite į maišytuvą.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite žoleles, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Iš mėsos kukulių suformuokite mažus, maždaug vienodo dydžio kotletukus. Kiekvieną mėsos kukuliuką apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite 5-7 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 6
Paruoškite omletą: giliame dubenyje sumaišykite 1 kiaušinį, likusį pieną, žoleles ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Suplakite šakute arba plaktuvu.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Supilkite kiaušinių mišinį, uždenkite ir kepkite 6-8 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 8
Į omletą sudėkite mėsos kukulį, tolygiai paskirstykite ir viską kartu kepkite dar 2 minutes.
Kategorijos