Publikavimo data: 2024-05-25
Originali kuoja su daržovėmis
Riebios žuvies rūšys, įskaitant lašišą ir kuoją, gerai dera su daržovėmis ir bulvėmis. Šiuo atveju į jas dedama sūrio ir grybų, todėl patiekalą galima drąsiai patiekti ant šventinio stalo. Skonių niuansų įvairovė tokia didelė, kad patiekalas patiks net tiems, kurie pirmenybę teikia mėsai. Jį paruošti nėra sudėtinga ir palyginti neilgai trunka. Žuvies kaina neatsveria patiekalo skonio ar aromato.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais ir apkepkite augaliniame aliejuje. Sudėkite grybus ir kepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite norimais griežinėliais. Sudėkite ant kepimo skardos, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 3
Ant bulvių dėkite raudonosios žuvies sluoksnį, aptepkite jį majonezu. Tada paskleiskite keptus svogūnus su grybais.
Žingsnis 4
Paskutinis sluoksnis - žiedais supjaustyti pomidorai. Pašaukite į orkaitę 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite iš orkaitės, pabarstykite žolelėmis ir sūriu ir vėl dėkite į orkaitę dar 5-10 minučių.
Kategorijos