Publikavimo data: 2024-06-16
Originali lašiša, kepta su krevetėmis ir grietinėlės sūriu
Jūros gėrybių mėgėjams pateiktą receptą galima pavadinti "dviem malonumais viename", nes šis patiekalas sujungia du virtuvės lyderius - lašišą ir krevetes. Kulinarinės manipuliacijos leido iš dviejų išskirtinių skonių sukurti harmoningą pusiausvyrą, kuri leidžia patiekalui atsiskleisti geriausiai. Dėl šio derinio jis pasižymi subtiliu skoniu, kurį sustiprina grietinėlės sūris, garstyčios. Tokio išskirtinio paprastumo patiekalas paruošiamas labai greitai.
Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite didelėmis porcijomis, pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Sudėkite jas į aliejumi pateptą kepimo indą.
Žingsnis 2
Krevetes smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su kreminiu sūriu, garstyčiomis ir smulkiai supjaustytais žalumynais. Kiekvieną lašišos gabalėlį išmaišykite ir apvoliokite šiame mišinyje. Žuvį kepkite orkaitėje apie 30 min. 180 °C temperatūroje.
Kategorijos