Publikavimo data: 2024-05-26
Originali pica ant varškės tešlos
Nukrypdami nuo klasikinio picos recepto, kulinarai, turintys fantazijos, ruošia ją savaip. Pavyzdžiui, jei tešlą gaminsite ant varškės, ji įgaus savitą ir nepakartojamą skonį, tačiau niekuo nenusileis klasikinei ir net nustebins nauja tekstūra. Tokią picą galima patiekti svečiams arba pasigaminti vakarienei - niekada nenuvilsite savo šeimos ir draugų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite varškę, kiaušinį, grietinę, cukrų ir druską. Tada suberkite miltus ir sodą ir išminkykite tešlą. Palikite 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Susmulkinkite visus įdarui skirtus ingredientus, sutarkuokite sūrį. Padalykite tešlą į 3 dalis. Po vieną iškočiokite pluteles, patepkite padažu ir sluoksniais išdėliokite griežinėliais supjaustytą dešrą, svogūnus, pomidorus, agurkus, paprikas. Ant viršaus pabarstykite sūrio. Kepkite orkaitėje 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos