Publikavimo data: 2025-08-18
Originali šampano želė
Želė visada yra netikėtas būdas kam nors pasimėgauti, ypač jei tai šampano želė. Toks desertas pasižymi ne tik neįprasta ir įdomia tekstūra, bet ir išties išskirtiniu ir neįprastu skoniu. Bet kokiomis aplinkybėmis šampano želė - tai patiekalas, kuriam lemta sėkmė.
Žingsnis 1
Puode užvirinkite 300 ml vandens, suberkite cukrų, citrinos žievelę, mėtas ir gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų. Pavirkite kelias minutes, kad mėtos ir žievelė paskanintų sirupą, tada perkoškite sirupą per sietelį.
Žingsnis 2
Želatiną maždaug 5 minutes pamirkykite šaltame vandenyje, kad ji tinkamai išbrinktų. Išbrinkusią želatiną supilkite į paruoštą sirupą ir maišykite, kol ištirps.
Žingsnis 3
Supilkite į mišinį šampaną, atsargiai išmaišykite ir išpilstykite į taures. Dėkite želė į šaldytuvą, kad sustingtų per naktį.
Kategorijos