Publikavimo data: 2024-05-26
Originali silkė majoneze
Majoneze marinuota silkė visada būna skani ir originali, nes majonezas ją papildo savo skoniu, suformuoja švelnią žuvies tekstūrą. Tokią visada galima patiekti ant bet kokio stalo - namuose, bufete ar restorane. Produktai nėra labai brangūs, greitai paruošiami, juos galima laikyti šaldytuve ir visada yra ką patiekti su garnyru.
Žingsnis 1
Iš išdarinėkite filė iš išdarinėtų silkių. Supjaustykite ją tvarkingais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Į dubenį supilkite augalinį aliejų, actą, majonezą, cukrų ir druską. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais. Silkes pripildykite įdaru ir ant viršaus sudėkite svogūnus. Išmaišykite ir palikite šaldytuve 24 valandoms.
Kategorijos