Publikavimo data: 2024-09-22
Originali skumbrė su česnaku ir paprika
Pateiktame recepte į skumbrę dedame tai, ką ji mėgsta - augalinį aliejų, česnaką, papriką. Taip, ir daugiau jai nereikia, nes ji pati turi ryškų ryškų skonį ir, apskritai, išlieka mėgstama bet kokio patiekalo. Kepta žuvis pasižymi geriausiomis savybėmis, dėl savo turtingos sudėties ją galima įtraukti į įvairius valgiaraščius.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite druską, aliejų, česnaką ir papriką. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Žuvies filė kruopščiai aptepkite padažu ir sudėkite ant kepimo skardos arba į formą. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite žuvį 25 minutes.
Kategorijos