Originali skumbrė su česnaku ir paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Originali skumbrė su česnaku ir paprika

Pateiktame recepte į skumbrę dedame tai, ką ji mėgsta - augalinį aliejų, česnaką, papriką. Taip, ir daugiau jai nereikia, nes ji pati turi ryškų ryškų skonį ir, apskritai, išlieka mėgstama bet kokio patiekalo. Kepta žuvis pasižymi geriausiomis savybėmis, dėl savo turtingos sudėties ją galima įtraukti į įvairius valgiaraščius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali skumbrė su česnaku ir paprika Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite druską, aliejų, česnaką ir papriką. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Originali skumbrė su česnaku ir paprika Žingsnis 2
Žuvies filė kruopščiai aptepkite padažu ir sudėkite ant kepimo skardos arba į formą. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite žuvį 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos