Publikavimo data: 2024-06-15
Originali skumbrė su kumpiu
Skumbrė šiuolaikinėms šeimininkėms yra neabejotinai mėgstamiausia jūros žuvis. Ir visai pelnytai, nes ši žuvis pasižymi neprilygstamu skoniu ir dietinėmis savybėmis. Tai tikras lobis, turtingas būtinų ir naudingų maistinių medžiagų šaltinis. Todėl kiekvienai šeimininkei svarbu įvaldyti kuo daugiau šios žuvies gaminimo receptų. Mūsų receptas leis jums paįvairinti savo mitybą neįprastu skumbrės su kumpiu patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoštą skumbrę išdarinėkite, išimkite iš filė kaulus. Kiekvieną jų supjaustykite į tris arba keturis gabalėlius, priklausomai nuo žuvies dydžio. Kiekvieną dalį atverskite kaip knygą.
Žingsnis 2
Sūrį ir kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Jie turėtų būti tokio pat dydžio kaip pusė žuvies filė. Ant vienos filė pusės vienas ant kito uždėkite po kumpio ir sūrio griežinėlį.
Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį. Į dubenį suberkite džiūvėsėlius. Įdarykite įdarytas skumbrių filė. Pirmiausia apvoliokite plaktame kiaušinyje, tada gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintame saulėgrąžų aliejuje keptuvėje. Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos