Originali skumbrė su vištienos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Originali skumbrė su vištienos sultiniu

Išbandykite neįprastą ingredientų derinį patiekale. Tradicinėje Europos virtuvėje skumbrė yra mėgstamiausia jūros žuvis, o vištienos sultinys - dažniausias karštas pirmasis patiekalas. O mūsų recepte šie du skoniai puikiai dera tarpusavyje, sukurdami nuostabią skonių ir aromatų puokštę. Pagal mūsų receptą galėsite paįvairinti savo mitybą lengvu, gana pigiu ir itin sveiku žuvies patiekalu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, sausą vištienos sultinį ir druską. Druskos kiekis priklausys nuo jūsų skonio. Jos gali neprireikti, nes sojų padaže jos yra pakankamai.

Žingsnis 2

Originali skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 2
Paruoštą skumbrę sudėkite į padažą taip, kad jis visiškai padengtų žuvį. Palikite marinuotis kelioms minutėms, apverskite iš vienos pusės į kitą, kad žuvis marinuotųsi tolygiai.

Žingsnis 3

Originali skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 3
Nedidelį kepimo indą ar skardą patepkite augaliniu aliejumi, sudėkite marinuotą žuvį ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos