Publikavimo data: 2024-06-15
Originali skumbrė su vištienos sultiniu
Išbandykite neįprastą ingredientų derinį patiekale. Tradicinėje Europos virtuvėje skumbrė yra mėgstamiausia jūros žuvis, o vištienos sultinys - dažniausias karštas pirmasis patiekalas. O mūsų recepte šie du skoniai puikiai dera tarpusavyje, sukurdami nuostabią skonių ir aromatų puokštę. Pagal mūsų receptą galėsite paįvairinti savo mitybą lengvu, gana pigiu ir itin sveiku žuvies patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, sausą vištienos sultinį ir druską. Druskos kiekis priklausys nuo jūsų skonio. Jos gali neprireikti, nes sojų padaže jos yra pakankamai.
Žingsnis 2
Paruoštą skumbrę sudėkite į padažą taip, kad jis visiškai padengtų žuvį. Palikite marinuotis kelioms minutėms, apverskite iš vienos pusės į kitą, kad žuvis marinuotųsi tolygiai.
Žingsnis 3
Nedidelį kepimo indą ar skardą patepkite augaliniu aliejumi, sudėkite marinuotą žuvį ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 20 minučių.
Kategorijos