Publikavimo data: 2024-06-15
Originali žuvienės filė su sūrio padažu
Meknė yra viena populiariausių gėlavandenių žuvų pasaulyje. Ją mėgsta šiuolaikinės namų šeimininkės, nes ji beveik neturi trūkumų, kuriuos turi jos gėlavandenės kolegės. Joje nedaug kaulų, ji vienintelė turi riebalų, mėsa yra malonaus skonio ir praktiškai bekvapė. Mūsų receptas leis jums papuošti savo mitybos racioną skaniu, lengvai paruošiamu ir labai naudingu žuvies patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoštą storagalvės lašišos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Aštriu peiliu supjaustykite pitą septynių centimetrų kvadratėliais. Keksiukų formą ištepkite sviestu. Į kiekvieną keksiukų formą sudėkite po vieną pitos kvadratėlį.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite plaktuvu, įberkite druskos ir prieskonių. Paruoštus žuvies gabalėlius sudėkite į pitą, užpilkite kiaušiniu, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35 minutes, kol paruduos.
Kategorijos