Publikavimo data: 2024-10-13
Originalios česnakinės krevetės
Jūros gėrybės yra mėgstamos šiuolaikinėje Europos virtuvėje. Jas labai mėgsta šiuolaikinės namų šeimininkės, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Juk patiekalai iš jų yra labai sveiki, lengvi, subalansuotos sudėties. Tai mažai kalorijų turintys produktai. Mūsų originalus ir lengvai paruošiamas patiekalas ant jūsų stalo atsiras per kelias minutes.
Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite keptuvę, gerai ją įkaitinkite ir sudėkite sviestą. Smulkiai supjaustykite česnaką ir sudėkite jį į karštą sviestą. Kai tik česnakas pradės ruduoti, ištraukite jį iš keptuvės dantytu šaukštu.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite krevetes. Sumažinkite ugnį ir kepkite, kol abi pusės taps auksinės. Baigiant kepti sudėkite smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus. Vieną citriną perpjaukite pusiau ir apšlakstykite paruoštas krevetes citrinos sultimis. Kitas dvi citrinas supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
Kategorijos