Publikavimo data: 2025-08-18
Originalios mėsos bandelės su grybais, sūriu ir bulvių koše
Skoniu nustebinti ir pradžiuginti gali ne tik konditeriniai keksiukai, bet ir mėsos keksiukai. Pagal šį receptą jie gaunasi sultingi, o mėsos tekstūrą papildo sūrio grybų ir bulvių kepurėlės sluoksnio tekstūra. Sutikite, ant stalo jie atrodys labai išradingai ir originaliai, na, o skonis jūsų nenuvils. Be to, juos galima labai gražiai patiekti ir papuošti kaip pyragą, tik naudokite daržoves, sūrį, kiaušinius, alyvuoges, žoleles ir kt.
Žingsnis 1
Sutrinkite bulves, įdėkite sviesto. Duoną suplėšykite gabaliukais ir užpilkite pienu. Svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite pusę svogūno, išspaustą duoną, kiaušinius, druską ir pipirus. Išmaišykite ir susmulkinkite blenderiu. Supjaustykite grybus, pusę jų pakepinkite su puse svogūno.
Žingsnis 3
Keksiukų formeles patepkite riebalais, į jas iki pusės sudėkite maltinukus. Mėsos viduryje padarykite įdubimą. Pusę keksiukų pripildykite žaliais grybais, kitą pusę - keptais grybais ir svogūnais.
Žingsnis 4
Ant grybų uždėkite žiupsnelį tarkuoto sūrio ir uždenkite sluoksniu maltos mėsos. Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 35 minutėms. Palikite 10 minučių atvėsti ir išimkite iš formelių. Ant keksiukų kepurėlių uždėkite bulvių košės.
Kategorijos