Originalūs ant grotelių kepti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Originalūs ant grotelių kepti kalmarai

Kepimo ant grotelių technika ne tik yra sveikas maistas, bet ir pagerina jūros gėrybių skonį ir naudą. Tinkamai termiškai apdoroti kalmarai dėl padažo, kurio pagrindą sudaro grietinė, česnakas ir sojų padažas, tampa švelniu ir aromatingu užkandžiu. Tokį skanėstą nesunku gauti, o net ir neturint patirties jį galima paruošti per kelias minutes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Originalūs ant grotelių kepti kalmarai Žingsnis 1
Kalmarų skerdenas iš visų pusių aptepkite sojų padažu. Palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 2

Originalūs ant grotelių kepti kalmarai Žingsnis 2
Į grietinę išspauskite pusės citrinos sultis. Įdėkite paprikos, druskos, pipirų pagal skonį ir smulkinto česnako. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Originalūs ant grotelių kepti kalmarai Žingsnis 3
Sudėkite kalmarus ant grotelių. Kepkite juos po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Išimkite iš kepsninės ant lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos