Publikavimo data: 2024-05-25
Originalūs ant grotelių kepti kalmarai
Kepimo ant grotelių technika ne tik yra sveikas maistas, bet ir pagerina jūros gėrybių skonį ir naudą. Tinkamai termiškai apdoroti kalmarai dėl padažo, kurio pagrindą sudaro grietinė, česnakas ir sojų padažas, tampa švelniu ir aromatingu užkandžiu. Tokį skanėstą nesunku gauti, o net ir neturint patirties jį galima paruošti per kelias minutes.
Žingsnis 1
Kalmarų skerdenas iš visų pusių aptepkite sojų padažu. Palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Į grietinę išspauskite pusės citrinos sultis. Įdėkite paprikos, druskos, pipirų pagal skonį ir smulkinto česnako. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite kalmarus ant grotelių. Kepkite juos po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Išimkite iš kepsninės ant lėkštės.
Kategorijos