Publikavimo data: 2025-08-18
Originalūs keksiukai
Capcakes paprastai vadinamas nedidelio dydžio biskvitas, kurio receptas pas mus atkeliavo iš pačios Amerikos. Šie gražūs skanėstai skirti vienam žmogui, todėl jie yra tokios įdomios išvaizdos ir dydžio. Capcakes ruošiami iš įvairių ingredientų įvairiais būdais. Dažnai į sausainių tešlą dedama tokių priedų kaip šokoladas, vanilė, cinamonas ir kt. Keksiukų puošyba taip pat atlieka ypatingą vaidmenį, nes ji gali labai pakeisti deserto skonį. Šių mini keksiukų viršus paprastai puošiamas grietinėle, plakta grietinėle, uogomis, šokoladu, vaisiais ir riešutais.
Žingsnis 1
Į dubenį suberkite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir sodą su maistiniais dažais. Atskirai sumaišykite kefyrą ir cukrų. Nenustodami maišyti po vieną įmuškite kiaušinius. Sudėkite sviestą ir augalinį aliejų. Kruopščiai išplakite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Sudėkite visus sausus ir skystus ingredientus ir išminkykite lengvą tešlą. Šaukštu dėkite tešlą į formeles, nesiekiant kraštų. Kepkite desertą 25 minutes 175 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Sudėkite visus kremo ingredientus ir gerai išplakite mikseriu. Paruoštus keksiukus papuoškite konditeriniu maišeliu.
Kategorijos