Publikavimo data: 2024-06-16
Originalus skumbrės su daržovėmis užkandis tartaletėse
Rūkyta skumbrė skirta naudoti ne tik "po bulvėmis". Iš rūkytos žuvies galima pagaminti daugybę kitų patiekalų, kuriuose ji pirmauja savo aromatu ir skoniu. Pavyzdžiui, kartu su kukurūzų, kiaušinių, bulvių, morkų ir majonezo salotų rinkiniu rūkyta skumbrė atsiveria iš geriausios pusės. Šį užkandį, patiekiamą tartaletėmis, galima patiekti švediškuose staluose, restoranų valgiaraščiuose ir prie šventinių stalų.
Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su sviestu, druska, įmuškite kiaušinį ir užminkykite minkštą tešlą. Tešlą iškočiokite, stikline išpjaukite formelių dydžio apskritimus ir sudėkite juos į formeles. Kepkite 15-20 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite bulves, morkas ir kiaušinį. Atskirkite rūkytą skumbrę nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite. Smulkiai supjaustykite svogūną ir agurką. Sudėkite visus ingredientus, įpilkite majonezo, prieskonių pagal skonį ir išmaišykite. Įdarykite tartaletes.
Kategorijos