Publikavimo data: 2025-08-18
Orkaitėje kepta kuojos lašiša su žolelėmis
Sotus ir sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Išvalykite ir nuplaukite žuvį. Supjaustykite 1,5 -2 cm storio kepsniais.
Žingsnis 2
Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, kalendrą, druską pagal skonį. Išmaišykite ir sudėkite smulkiai supjaustytus krapus ir kalendras.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį ant folijos ir kiekvieną gabalėlį užpilkite padažu. Palikite 15-20 min. Žuvį suvyniokite į foliją, sudėkite į kepimo formą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-30 minučių (priklausomai nuo gabalėlių storio).
Žingsnis 4
Išjunkite orkaitę, patikrinkite, ar žuvis paruošta, ir palikite orkaitėje 15 min.
Kategorijos