Orkaitėje kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Orkaitėje kepta lašiša

Orkaitėje kepta lašiša - puikus pasirinkimas skaniai ir neįprastai vakarienei. Lašiša yra labai skani ir sveika žuvis. Ji patiks žmonėms, mėgstantiems jūros gėrybes. Pati žuvis nėra labai pigi, tačiau kiekvienas turėtų ją pasigaminti ir paragauti. Turi naudingų dalykų, kurių mums reikia.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Orkaitėje kepta lašiša Žingsnis 1
Išimkite lašišą, papipirinkite, įtrinkite citrinos sultimis, įberkite druskos ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Į formos dugną sudėkite pupeles, tada supjaustykite svogūną ir morkas.

Žingsnis 2

Orkaitėje kepta lašiša Žingsnis 2
Ant žuvies uždėkite griežinėliais supjaustytą pomidorą ir citriną. Apšlakstykite žuvį alyvuogių aliejumi. Dėkite patiekalą 30 minučių į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos