Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais

Žuvis būna labai minkšta ir aromatinga.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, pašalinkite visas nereikalingas medžiagas ir abiejose pusėse padarykite pjūvius. Žuvį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, druskos ir pipirų įtrinkite į pjūvius.

Žingsnis 2

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais Žingsnis 2
Ant folijos sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus ir ant jų sudėkite žuvį. Į žuvies pilvą įdėkite ratu supjaustytą pomidorą, paprikos griežinėlius ir fetą.

Žingsnis 3

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais Žingsnis 3
Į grietinę sudėkite garstyčias ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais Žingsnis 4
Šaukštu šio padažo užpilkite ant žuvies viršaus.

Žingsnis 5

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais Žingsnis 5
Suvyniokite į foliją ir palikite pastovėti 10-15 minučių.

Žingsnis 6

Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais Žingsnis 6
Dėkite į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos