Publikavimo data: 2025-08-18
Orkaitėje kepta lydeka su feta, pomidorais ir pipirais
Žuvis būna labai minkšta ir aromatinga.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, pašalinkite visas nereikalingas medžiagas ir abiejose pusėse padarykite pjūvius. Žuvį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, druskos ir pipirų įtrinkite į pjūvius.
Žingsnis 2
Ant folijos sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus ir ant jų sudėkite žuvį. Į žuvies pilvą įdėkite ratu supjaustytą pomidorą, paprikos griežinėlius ir fetą.
Žingsnis 3
Į grietinę sudėkite garstyčias ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Šaukštu šio padažo užpilkite ant žuvies viršaus.
Žingsnis 5
Suvyniokite į foliją ir palikite pastovėti 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Dėkite į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 40-50 minučių.
Kategorijos