Orkaitėje kepta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Orkaitėje kepta skumbrė

Skumbrė būna labai minkšta ir skani. Patiekalą lengva paruošti ir jis yra sveikas, nes šioje žuvyje gausu omega-3 ir fosforo, ji turi antioksidacinį poveikį organizmui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje kepta skumbrė Žingsnis 1
Nuplaukite skumbrę ir supjaustykite gabalėliais. Tada pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Į žuvies vidų įdėkite citrinos griežinėlį ir pusžiedžiais perpjautą svogūną.

Žingsnis 2

Ant formos dugno sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, lauro lapą, o ant viršaus - žuvį. Uždenkite formą folija. Pašaukite į 200-220 °C įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos