Orkaitėje kepta tuno filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Orkaitėje kepta tuno filė

Kai norite pasigaminti ką nors išskirtinio, bet nesudėtingo, galite pasinaudoti receptu "Orkaitėje keptas tunas". Reikės minimalių ingredientų ir laiko virtuvėje, o rezultatas - skani, minkšta, sveika žuvis, kurią galima patiekti vakarienei su garnyru ir vaišinti svečius prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje kepta tuno filė Žingsnis 1
Įtrinkite filė gabalėlius trupučiu druskos ir pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 2

Orkaitėje kepta tuno filė Žingsnis 2
Marinatui grietinę ir sojų padažą sumaišykite iki vientisos masės. Žuvies gabalėlius aptepkite marinatu ir palikite marinuotis 20-30 min.

Žingsnis 3

Orkaitėje kepta tuno filė Žingsnis 3
Tada sudėkite tuną į kepimo formą ir 30-40 minučių pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos